Modele de etajere de perete

Dimensiuni: in functie de utilitatea pe care o Dai etajerei, VEI alege marimea acesteia. Modelele Sub 30 de cm lungime au mai mult SCOP Decorativ, CACI nu ofera spatiu Mare de depozitare. Un radeau de un metru este mult mai potrivit pentru a deveni mini-Biblioteca suspendata sau Vitrina ad-hoc. Daca ITI trebuie o polita mai ampla, Poti incerca modele de perete mai Lungi, sau cu mai multe rafturi unul peste altul. Etajerele de perete sunt MICI Piese de mobilier pe care le montezi pentru a obtine un design placut DIN Punct de l`Estetic, INSA si in SCOP Practic. Intr-adevar, aceste produse te pot ajuta sa obtii spatiu de depozitare sau o Vitrina numai Buna pentru diferite obiecte MICI de décor sau plante. La nivel de dimensiuni, etajera cea mai mare masoara 48 x 22 x 41 cm, fiind potrivita pentru Depozitarea de dosare sau enciclopedii. Modelul de Marime medie (42 x 20 x 36 cm) e mai potrivit pentru globuri de sticla, MICI vaze de décor sau bibelouri, iar PE raftul cu dimensiinaire cea mai mica (36 x 18 x 31 cm) poti pune carti de buzunar, ceasuri sau boluri cu potpourri. Set poli IRIS, Negru cele mai Frumoase rafturi suspendate, moderne si perfecte pentru organizarea obiectelor personale de dimensiuni reduse, acum disponibile in magazinul nostru en ligne de Mélis de calitate, MODELA! In Culoarea Negru si cu note geometrice moderne, acest Set poli poate fi Pozitionat alaturi de o canapea extensibila sau in proximitatea unui coltar colorat, Cu Design […] Set comoda TV si Corp cu rafturi Meisa Alb Modella greutate: 36,0 kg matériel: PAL melaminat 18 mm ensemble: 1 comoda TV cu dimensiunile L 180 x l 27 xH37 cm 1 Corp cu rafturi cu dimensiunile L 120 XL 15 x H 67,2 cm comanda aceasta comoda Impreuna cu un coltar si VEI avea o sufragerie complet mobilata.

Set comoda TV si Corp cu rafturi Martin Decoreaza-TI sufrageria cu cel mai Modern Set comoda TV si Corp cu rafturi Martin! MODELA ITI ofera solutii décoratif ieftine si de efect, ca tu sa te bucuri de un cadru de vis. créer spécial pentru sufragerie sau dortoirs, aceste Piese de Mélis sunt accesoriile pentru o […] Modelele Contemporane au forme geometrizate, cu multe rafturi in unghi, incluse in acelasi ansamblu. De multe ori sunt monocrome, potrivindu-se incaperillor décorer minimaliste. Suport si eleganta in Casa ta cu un Raft perete DIN NUC fie ca il amplasezi dans bucatarii, holuri sau livinguri, acest Raft perete de la MODELA, sont un aspect moderne. Lemnul Natur pastreaza Culoarea Bruna a nucului, pentru un design original. Raftul se poate folosi pentur organizarea cartilor si a pieselor de Arta. Produsul […] Etajerele DIN rotin au un aspect vintage, Care se asorteaza kulturalna décorer en stilul anilor` 60-` 70 (perioada in care acest ère matérielle dans Voga). Acestea pot PAREA usoare, INSA au robustesse, putand suporta grossit obiectelor mai mari. Sunt potrivite pentru plante Decorative, permitandu-le sa se aeriseasca usor. Amenajeaza-TI Camera preferata cu un Raft perete Alb mobilierul de la MODELA ITI aduce direct la tine acasa, un radeau perete Alb, foarte stilat.

Acesta este Practic in aranjarea pieselor décoratif, un cartilor, un CD-urilor sau a vazelor cu Flori, menite sa infrumuseteze Camera. Culoarea Alba ITI permite sa il asortezi cu orice culoare, fie […] Set comoda TV si Corp cu rafturi noella Alb-Oak Set comoda TV si Corp cu rafturi noella Alb-chêne Modella greutate: 36,0 kg matériel: Placa fibrolemnoasa de înaltă densitate (HDF) Set: 1 comoda TV cu dimensiunile 160x32xh40 cm Set: 2 Corp cu rafturi cu dimensiunile x28xH 61,4 cm Monteaza aceasta comoda in Living si acum Poti viziona cele mai […] Set comoda TV Slave Modella Produsu facut PAL melaminat 18 mm. este comoda TV Raft de perete si bibloteca.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/c/b/c/create-mayhem.com/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399